Choklad och vanilj glasstårta
Choklad och italiensk vaniljglass. (MJÖLK och ÄGG)
Marängbotten med gräddkrans. (ÄGG och MJÖLK. Spår av GLUTEN och NÖTTER)
Dekoration. (Spår av NÖTTER)
Pris 12 bitar 500 kr
Glasstårtan bör serveras något tinad, då smakar den allra bäst.
Ställ in den i kylskåp 20 min före servering för att långsamt tina den.
Förvaring: -18˚C
Är du allergisk? Kontakta oss för alternativ.
Choklad och italiensk vaniljglass. (MJÖLK och ÄGG)
Marängbotten med gräddkrans. (ÄGG och MJÖLK. Spår av GLUTEN och NÖTTER)
Dekoration. (Spår av NÖTTER)
Pris 12 bitar 500 kr
Glasstårtan bör serveras något tinad, då smakar den allra bäst.
Ställ in den i kylskåp 20 min före servering för att långsamt tina den.
Förvaring: -18˚C
Är du allergisk? Kontakta oss för alternativ.
Choklad och italiensk vaniljglass. (MJÖLK och ÄGG)
Marängbotten med gräddkrans. (ÄGG och MJÖLK. Spår av GLUTEN och NÖTTER)
Dekoration. (Spår av NÖTTER)
Pris 12 bitar 500 kr
Glasstårtan bör serveras något tinad, då smakar den allra bäst.
Ställ in den i kylskåp 20 min före servering för att långsamt tina den.
Förvaring: -18˚C
Är du allergisk? Kontakta oss för alternativ.
Choklad och vanilj glasstårta
Choklad och italiensk vaniljglass. (MJÖLK och ÄGG). Marängbotten med gräddkrans. (ÄGG och MJÖLK. Spår av GLUTEN och NÖTTER). Dekoration. (Spår av SOJA och NÖTTER)
Pris 12 bitar 500 kr
Glasstårtan bör serveras något tinad, då smakar den allra bäst.
Ställ in den i kylskåp 20 min före servering för att långsamt tina den.
Förvaring: -18˚C
Är du allergisk? Kontakta oss för alternativ.